vastgoed

Uw patrimonium

Voor uw privéwoning en uw tweede verblijf, uw kantoor, werkplaats of magazijn hebt u een brandverzekering met uitgebreide waarborgen nodig. Ze dekt niet enkel brandschade, maar ook schade door storm, hagel, water en elektriciteit. Gebruikt u een beperkt deel van uw privéwoning als kantoor? Dan hebben we voor u een oplossing in één enkel verzekeringscontract.

Mogelijke opties

 • DIEFSTAL
  Diefstal is niet standaard gedekt in uw brandverzekering. Onderschrijf dus een extra diefstaldekking voor uw inboedel, die u tegelijk ook verzekert tegen schade door vandalisme en inbraak. Opgelet: voor dure voorwerpen onderschrijft u beter een aparte dekking. Want de vergoedingslimieten in uw gewone brandverzekering volstaan meestal niet.
 • UW IT-INFRASTRUCTUUR EN MACHINEPARK
  • een verzekering Machinebreuk dekt plotse (accidentele) schade aan vaste en mobiele machines. Dankzij de vergoeding komt uw productie niet in het gedrang.
  • Een allerisicopolis elektronica verzekert uw laptops, vaste computers, servers, kassa’s … tegen schade of diefstal. Er bestaat ook een waarborg voor de wedersamenstelling van verloren data.
 • BEDRIJFSSCHADE NA BRAND (COMMERCIËLE ONBRUIKBAARHEID)
  Deze verzekering zorgt voor financiële ondersteuning wanneer uw productie na een brand onder druk staat of stilvalt. Een bedrijfsschadedekking kan het verschil betekenen tussen een faillissement en verder zakendoen.
 • RECHTSBIJSTAND
  Deze waarborg biedt hulp en financiële ondersteuning als er een geschil ontstaat.


Graag meer informatie? Bel of mail ons voor meer informatie!

Terug naar overzicht